How to measure

Hvad er en how to measure?

How to measure er en manual der indeholder alle generelle mål, som hyppigt bliver brugt i opbygning af måleskemaer.

Det er en stor hjælp for specielt produktionen, da de altid kan slå om i manualen, hvordan netop dit firma ønsker opmålt. På denne måde spares konstruktøren/designeren for mange spørgsmål fra produktion.
1/2 waist har samme tal ligemeget om det er en jakke, t-shirt eller shirt. Det giver et bedre overblik og en godt system i målene.

Når prøver kommer hjem er det også en fordel for designeren at målene står i samme rækkefølge. Det gør opmåling hurtigere og designer og produktion taler nu samme “sprog”. Det er lettere for produktionen at lave tøjet i overenstemmelse med måleskemaet, når de er helt sikker på hvor målet skal måles.

FÅ DIN EGEN HOW TO MEASURE (som passer til dit unikke produkt)

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.