Hvad er en how to measure?

How to measure er en manual der indeholder alle generelle mål, som hyppigt bliver brugt i opbygning af måleskemaer.

Det er en stor hjælp for specielt produktionen, da de altid kan slå om i manualen, hvordan netop dit firma ønsker opmålt. På denne måde spares konstruktøren/designeren for mange spørgsmål fra produktion.
1/2 waist har samme tal ligemeget om det er en jakke, t-shirt eller shirt. Det giver et bedre overblik og en godt system i målene.

Når prøver kommer hjem er det også en fordel for designeren at målene står i samme rækkefølge. Det gør opmåling hurtigere og designer og produktion taler nu samme “sprog”. Det er lettere for produktionen at lave tøjet i overenstemmelse med måleskemaet, når de er helt sikker på hvor målet skal måles.

FÅ DIN EGEN HOW TO MEASURE (som passer til dit unikke produkt)

produktudvikling

2 thoughts on “How to measure

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.