5 fordele ved graduerings manualer

5 FORDELE VED GRADUERINGS MANUALER
GRADUERINGEN:

  1. BLIVER STANDARDISERET OG ER DET SAMME HVER GANG.
  2. GÅR HURTIGT OG SMERTEFRIT FORDI DU SOM DESIGNER IKKE SKAL TÆNKE OVER HVER GRADUERING
  3. SKAL BLOT TJEKKES OVERORDNET IGENNEM
  4. STEMMER OVERENS MED DK. STANDARDS STR. ELLER KAN UDFORMES SPECIFIK TIL DIN MÅLGRUPPE
  5. KAN BRUGES MED STOR FORDEL BÅDE TIL MÅLESKEMAER OG MEN OGSÅ DIREKTE I PRODUKTIONEN TIL GRADUERING AF MØNSTRE.

 

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.