LIGE NU HOS ALSTRUP PATTERN

Jeg er ligenu igang med en spændende opgave, hvor jeg laver måleskemaer til badetøj i børnestr. Opgaven startede onsdag, hvor jeg sammen med kunden klarlagde, hvad opgaven bestod i samt hvilken målgruppe firmaet havde. Kunden er dog ikke ny, jeg har før lavet måleskemaer til dem, og det er rart når kunderne kommer igen.
Det har virkelig været optimal kommunikation på måleskemaerne, fordi kunden har valgt en how to measure tegning til hver enkelt style. Tegningen sidder i lille format ved siden af måleskemaet, så bliver det svært at være mere tydelig. Badetøj har sig helt egen graduerings system, her er grading manualen ikke anvendelig.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.