LIGE NU HOS ALSTRUP PATTERN

Jeg var i dag til en kundemøde med et lækket designfirma, der laver designer tøj til kvinder og herrer. Jeg skal nu lave mønstre til jersey styles og have dem opsyet. Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaven og igen sidde ved cad cam og bare tegne og tegne derud af.

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.