Pattern magic

Jeg er simpelhen blevet forelsket i denne bog, og måtte bare eje den med det samme. Jeg har fluks bestilt den over ebay. Den er udsolgt mange steder, men jeg måtte bare eje den med min store passion for modelkonstruktion, vil jeg føle mig snydt uden.

Bogen har en den grad 3 dimonsionelle konstruktioner, og vil også være til stor inspiration for designere. Jeg synes at den i den grad lever op til sig navn. Det er magic.

se hvad jeg snakker om her.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.