LIGE NU HOS ALSTRUP PATTERN

Ligenu har jeg plads til nye opagver og glæder mig til at høre fra dig.
Jeg har netop afsluttet en større syopgave, incl noget konstruktion af dametøj.
Vi har opsyet protoes og salgsprøver, samt jeg har konstrueret mønstre og
lavet nogle måleskemaer.

Jeg var desuden forbi modemessen og hilse på nogle kunder. Det er altid
en oplevelse at se kollektionerne hænge samlet i gang med at blive solgt.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.