How to measure manual


Her er et eksempel på en how to measure manual for en jakke og skjorte. Med how to measure manualen kan produktionen og den der skal opmåle de hjemkomne prøver se, hvordan modelkonstruktør har tænkt målene. Dette bevirker bedre pasform og bedre kommunikation mellem design afdelingen og produktionen, som er så vigtig for at opnå god pasform.
God pasform mener jeg er det halve af et godt design. Hvad hjælper det er kunne designe lækkert tøj, hvis pasformen ikke er i orden, så mister firmaet kunden alligevel.
Derfor opfordre jeg selvfølgelig til at gøre noget ud af at få en god pasform. Afprøv prøver, opmål prøver, medsend how to measure tegninger og måleskemaer, selv til mønstre som laves på cad cam hjemme, hvis produktionen skal tilrette små ændringer.


Du kan bestille en how to measure manual hos mig for alle produkter.

Få tilsendt priser.


Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.