Seneste opgave

Min seneste opgave har været at lave cad cam mønstre af nattøj. Det var dejligt igen at konstruere på cad cam.
Jeg lavede natkjole, morgenkåbe, natbluse og skovtrusse. Mønsterene fik kunden plottet ud på min egen plotter og sendt pr. mail som pdf filer og pad system filer, som jo er det cad cam program jeg bruger. Programmet kan også gemme til lectra og gerber filer, som er de større cad cam programmer, som bruges meget i tøjbranchen.

Jeg kan stadig nå at tage freelance opgaver ind inden den 22 januar 2010, hvor jeg går på barsel. Så hold jer ikke tilbage, hvis I har brug for hjælp. Jeg glæder mig altid over nye udfordringer.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.