Coco canel filmen

 

Så fik jeg langt om længe set COCO CHANEL filmen.

Fantastisk at se denne franske pige kæmpe sig op imod strømmen og blive til noget stort.

Jeg nød de mange dragter og opleve cocos passion for at designe.

 

 

 

 

Se trailer her

 

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.