Pia anbefaler

Jeg vil gerne anbefale dette link til mine kollegaer indenfor modebranchen.

Jeg får hver uge nyheder fra http://www.danskmodeogtextil.dk, og finder meget relevant stof her.
Både artikler om økonomi, modemesser, trends, arrangementer og kurser og andet indenfor branchen.
Du kan også finde leverandører på denne side, tjek selv om det er noget for dig?

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.