Pia anbefaler: Sourcing House

Igennem mit arbejde som freelance konstruktør, møder jeg indimellem især nyopstartet tøjfirmaer, som har brug for hjælp som hører under indkøber-funktioner: f.eks. sourcing på metervarer, og tovholder på farveprøver og kvaliteter, samt gode produktions virksomheder i østen.

Til dette kan Sourcing house være et godt alternativ. De har masser af kontakter og erfaring at trække på.

tjek selv sourcing house

Vil du have flere tips til ready for production?
Så tilmeld dig min mailliste her.
Subscribe to our mailing list


Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.