samarbejdspartner indenfor konstruktion, design og grafik

Jeg søger efter samarbejdspartner indenfor konstruktion, design og grafik.

Arbejder du indenfor konstruktion, design eller grafik på freelancebasic?
så vil jeg rigtig gerne høre fra dig, hvis du også har lyst til et større samarbejde, hvor vi kan videre formidle kunder og opgaver indenfor modebranchen.
Jeg er ser gerne et landsdækkende samarbejde, hvor vi kan tilbyde kunder i hele landet indenfor konstruktion, design og grafik.
mail
mail@pajpattern.com

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.