ligenu


I dag har jeg været i gang med at sy min trekant bluse som jeg har konstrueret udfra PATTERN MAGIC. Jeg har konstrueret på mit cad cam, og er nu i gang med at sy op. Jeg har valgt at sy op i jersey, for at få stylen til at være casual og falde blødt.

Snittet er speciel i sig selv, men kan selvfølgelig peppes op med mere specielle metervarer.
Selvom det stod på kinesisk, synes jeg faktisk det var til at gå til, og det var en sjov måde at udfordre mig selv på.

Jeg glæder mig til at vise det færdige resultat 🙂
fortsættelse følger………..->

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.