LIGENU HOS ALSTRUP PATTERN

Jeg arbejder med tilretning og kommentar af prøver for Selected Femme under Bestseller.

Derudover er jeg igang med at udsende spørgeskemaer til gamle kunder, for at kunne forbedre mig har jeg brug for feedback. Jeg glæder mig til at kunne i mødekomme mine kunder endnu bedre. Der er altid plads til forbedringer.

Næste skridt bliver spørgeskemaer til kunder som har henvendt sig ang. opgaver, også her håber jeg og krydser finger for en masse feedback, men mere om det senere.

Fra den. 15 februar 2011 søger jeg nye freelance opgaver og glæder mig til at møde nye udfordringer.

 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.