De 10 fitting bud

1. Opmål altid hjemkommende prøver
2. Genbrug styles med god pasform
3. brug fitting model
4. opmål jævnlig din fitting model
5. lav detaljerede arbejdstegninger
6. vide hvor dit firmas str. ligger i forhold til standard str.
7. send basic mønstre, grundforme til produktinon hvis du laver tøj over måleskema
8. fortæl din produktion, hvilke mål der afviger fra dit måleskema
9. brug how to measure tegninger, som fortæller hvordan mål tages
10. oplys dine kunder hvilke mål firmaets str. har. 
Vil du have 10 lydfiler om de 10 fittingbud?
Så tilmeld dig min mailliste her.


Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.