Kommunikation produktion

Ikke-kategoriseret
5 trin til at få produktionen til at følge dine målskemaer.
1 opmål altid prøver. På denne måde tjekker du om produktionen følger dine mål, og du kan give dem håndgribelig feedback. Ikke noget med den er lidt for stor og der. Men du kan skrive de skal tage 2 cm af i chest. I et måleskema er dette til at arbejde med.

2 konstruktiv kritik. Tal. Ordentlig til produktionen. Sæt dig ind i under hvilke forhold produktionen arbejder under. Husk deres kompetancer når du endnu engang ikke får det ønsket resultat.

3 Giv productionen en how to measure guide, som er en tegning, som viser hvor de forskellige mål tages. Det gør det lettere for medarbejder i produktionen som ikke forstår engelsk. Det opklarer tvivl spørgsmål om mål.

4. Graduering. Hvis produktionen står for grading vil en grading manual lette jeres arbejde. I f.eks Kina er grading. Meget forskellig fra Europa. En grading manual er en tabel der viser hvad europæere vokser med i de enkelte str. Det er ikke en standard målskema med kropsmål, men en tabel der fortæller hvor meget f.eks. ærmelængden vokser pr. str.

5. Grundmønstre er et mønster lavet efter fitting modellens mål og standard str. Eftersom vores figur er forskellig i verden, er vores grundmønstre også forskellige og derfor har du brug for en europæisk grundmønster, hvis din produktion ligger i f eks Kina eller Indien. Få lavet et ordentlig grundmønster til at sende til produktionen og optimere din kommunikation på denne måde.
Det vil sparer dig tid på fitting og giver en rigtig god pasform. Et måleskema bygget over to forskellige grundforme ka give helt forskellige pasform

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.