grundmønstre optimere pasform.

 3D : Grundmønstre er oplagt til dine vævet styles, fordi vævet materialer kræver 3d mønstre med gode bryst indsnit og skridtbuer.

Gamle tilskærings-tekniker
Jersey og strik materialer er fleksible, men det er vævet materialer ikke på samme måde. Vævet styles også kaldes konfektion skal være mere 3d. Det kræver gode dybe bryst indsnit til women, her bruger jeg grundviden fra den 100 år gamle københavns tilskærer  akademi  og så denne måde integreres gamle tilskærings-tekniker i produktioner også selvom du vælger at få lavet over måleskemaer. I cad cam mønstre ligger også altid et godt grundmønstre som skabelon.

Børnetøj og herretøj kræver ikke så meget 3D, men skridtbuen i buksemønstre kan nemt give problemer, og dette kan undgåes og mange timer kan undgåes på tilretning, hvis et grundmønstre sendes ud til produktionen. 


TIP Så bestil og få sendt grundmønstre ud til din producent i dag.

 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.