3. grund til at det betaler sig at bruge grundmønstre

Den 3 grund til at det absolut betaler sig at få lavet et grundmønster, når du producere tøj på måleskemaer, er at der er forskel på et kinesisk kropsbygning og et europæisk.

Se hvor lidt former en japansk model har i forhold til vores kropideal hos barbie.
Europæere har bare lidt mere bryst og hofte end det japanske folk.

Derfor skal du bruge en europæisk grundmønster til at få bygget dine designs op omkring, når du anvender måleskemaer.

 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.