Fra ide til produktion

Fra ide til produktion

Nogen tror at man sender en skitse til produktionen og så får man produceret.
Men det kræver lidt mere end det. Her er beskrivelsen fra ide til produktion.

Vil du have flere tips til ready for production?
 

Ready for production.

Sådan gør du, når du vil sætte en produktion i gang.

Få GRATIS adgang til online fordraget “Ready for production”

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.