Ligenu hos Alstrup Pattern

2013:

Jeg arbejder ligenu på løs på en opgave for det nye mærke “Ocean and me” Det er lækkert sporty tøj i lækre materialer. Jeg har tegnet arbejdstegninger til 13 styles udfra designeren Emilies skitser.
Derefter gik jeg i gang med at konstruere mønstre til hver tegning. Nu sidder jeg ved symaskinen og syr prototyper, for Emilie lægger vægt på kvalitet. Så hun har valgt at få syet sine prototyper herhjemme og at mønstre bliver tegnet i hånden. Det giver stor indflydelse på pasform.
Snart hænger de sidste styles klar og Emilie har fået den direkte kontakt til produktionen i Ungarn, som jeg har kontakt til.

 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.