Ligenu hos Alstrup Pattern laves Ocean and me ´s første kollektion

produktudvikling

2013:

Jeg arbejder ligenu på løs på en opgave for det nye mærke “Ocean and me” Det er lækkert sporty tøj i lækre materialer. Jeg har tegnet arbejdstegninger til 13 styles udfra designeren Emilies skitser.
Derefter gik jeg i gang med at konstruere mønstre til hver tegning. Nu sidder jeg ved symaskinen og syr prototyper, for Emilie lægger vægt på kvalitet. Så hun har valgt at få syet sine prototyper herhjemme og at mønstre bliver tegnet i hånden. Det giver stor indflydelse på pasform.
Snart hænger de sidste styles klar og Emilie har fået den direkte kontakt til produktionen i Ungarn, som jeg har kontakt til.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.