avant-garde er fremtiden

produktudvikling

Jeg blev så glad den anden dag, da jeg læse i et Costume fra 2012 at avant-garden var fremtiden Danmark. Vi er blevet så dyglige til at lave design og bliver mere og mere avangeret, så i følge Costume var fremtiden Avant-garden. På dette felt kan vi vise endnu mere hvad vi dur til.
Fantastisk tænkte jeg, det er lige noget for en konstruktør. Det bliver nu endnu vigtige at holde konstruktionen i landet og at sende mønstre afsted m TNT eller som Cad cam filer, og at din produktion kan håndere sådan en.

Jeg synes allerede det er meget almindelig med drapering i de fleste kollektioner, så mon ikke der er noget om snakken. Digitizing er et godt værktøj til at indscanne håndtegnet mønstre, hvis du holder af dem. Mønstret indscannes på digitizer og rentegnes, hvorefter den er på vej i en mail til din produktion.

læs mere om digitizing

Vil du have flere tips til ready for production?
 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.