1. Detalje nr. 1 lav franske sømme. Sømmen syes først vrang mod vrang og derefter ret mod ret. Det gør indvendige sømme pæne.

2. Detalje nr 2. Tjek syninger er syet med en pæn trådspændning. Du skal ikke kunne mellemrum, hvis du kigger imellem de to lag stof der er syet sammen. Der må heller ikke være løkker fra
undertråden( tråden under)

3. Detalje nr 3. Lad belægningen dække hele hals åbningen. Hals belægning er den indvendige panel som sidder indvendig
I halsen. Lad den bagerste belægning gå ned og dække hele bagstykkets vrangside

4. Detalje nr 4. Match tråden til stoffarven.
Bed om tråd farve som matcher stoffarven. Ikke mørkere og ikke lysere.

5. Undgå synlige overlocker, dæk overlocker syninger med bånd, det synes jeg er flottere og ser ikke så “billig” 

 

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.