Følger du dine ideer til dørs?

– Dit setup med måleskema og arbejdstegning er sendt ud af døren.
– Nu venter du på prøver
Måske er du allerede i gang med at starte nye ideer på.
Men får du også fulgt op på de prøver som du får hjem?
Jeg oplever mange firmaer ikke får målt prøverne op, får dem afprøvet på en husmodel. Fordi de simpelthen har for travlt, og jeg mener også det er spild af designers gode ideer og den tid der er allerede brugt på produktet.
Ærgeligt at pasformen ikke er så god som den kunne være, fordi der ikke bliver fulgt op på prøverne efterfølgende.
 
Det er de lange seje træk der giver god kvalitet og pasform.
 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.