How to measure guide

   
   
   
How to measure guide:
 
Viser din produktion hvordan alle de mest almindelig standard mål tages.
 
Guide til dametøj:
indeholder
 • measurementslist
 • kjole
 • jakke
 • skjorte
 • bukser
 • t-shirt/ sweatshirt

Guide til herretøj:

 • measurementslist
 • jakke
 • skjorte
 • bukser
 • t-shirt/ sweatshirt

Guide til børnetøj

 • measurementslist
 • kjole
 • jakke
 • skjorte
 • bukser
 • t-shirt/ sweatshirt

Guide til babytøj

 • measurementslist
 • kjole
 • jakke
 • skjorte
 • bukser
 • t-shirt/ sweatshirt
 • bodystock
 • jumpsuit

Få priser og how to measure guide

Lav måleskemaer som indeholder de nødvendige mål med denne measurement list. 

Du får samtidig som mange andre mit nyhedsmail….

 

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.