Måleskema

Det er et fantastisk arbejdsredskab, som giver et godt overblik over hele produktudviklings fasen
måleskema
Jeg lavede mit første måleskema tilbage i 2003 og har siden lavet rigtig mange af dem.
Det er et fantastisk arbejdsredskab, som giver et godt overblik over hele produktudviklings fasen, ikke blot til opstart af et produkt, men også til at opmåle den første prototype, kommentere hvor produktion afviger fra måleskemaet. Måleskemaet mener jeg altid skal holdes opdateret, det er den eneste måde jeg kan se om jeg skal rette noget på målene for at få det produkt vi ønsker, eller om jeg skal bede produktionen være opmærksom på afvigelsen og rette mønstret til efter målet.
Fordele
1. Vil du gerne holde udgifterne nede på din tøjkollektion?
2.Vil du gerne stadig have stor indflydelse på din produktion?
3.Vil du gerne have kontrol over din pasform?
Vil du gerne kunne give din produktion konstruktiv feedback på deres prøver?
Så skal du vælge at få lavet måleskema på dit tøj så det lever op til den europæiske standard str. system.
ja tak jeg vil gerne have måleskemaer og spare penge eller vide mere.

Andre der har købt måleskema har også købt:

VIL DU MERE VIDEN OM “FÅ SUCCES MED DIN TØJPRODUKTION”

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.