Alstrup Pattern vision

ONLINE KURSUS, Produktionen, produktudvikling
Alstrup Pattern blev grundlagt 2005 i et ønske om at lave mere kvalitetsbevidst konstruktion.
Kvalitet er for mig gennemarbejdet produkter og igennem kurser at holdes orinteret om nyeste standardmål og udvikling i modebranchen.
Kommunikation er en stor del af god produktudvikling og en vigtig del af mit arbejder, både at kunne forstå designerens ideer og at omsætte dem til forståelige dokumenter for produktion, som foregår i en anden kultur, derfor skal alt forklares i detaljer og helst med prøver, billeder, tekniske dokumenter, how to measure tegninger (måletegninger) som fremmer forståelsen i den anden ende.
Igennem undervisning bliver jeg hele tiden udfordret på mine produkter og viden.
Jeg forsøger altid at optimere arbejdsgange, og hele tiden at bliver dygtigere.
cropped-dsc5315.jpg

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.