Teknisk dokumentation

Måleskema:
  • Ønsker du produktionen forstår hvilke mål dit tøj skal have?
  • Vil du slipper for en masse misforståelser og spørgsmål fra produktionen?
  • Vil du sikre dig at tøjet passer til din målgruppe?

Arbejdstegninger:

  • Få lavet teknisk tegning udfra dine design skitser, så produktionen forstår hvordan de skal lave dit design.
  • Produktionen kan se hvilke detaljer du ønsker på dit tøj,og hvordan det skal syet og konstrueres.

How to measure

  • Vis hvordan produktionen skal forstå dine mål på måleskemaet
  • Forstå selv dine mål på måleskemaet
Få priser, råd og sparring om disse produkter og ydelser.

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.