Udfordring produktionen forstår ikke dine måleskemaer

Jeg kender denne udfordring, og jeg har fundet nogle værktøjer som hjælper.
Produktionens ligger som oftest i udlandet. Medarbejdere lever i en anden kultur og har også en anden tøj-kultur og modehistorie end vi har.

1. Vi bruger et måleskema som fortæller din produktion, hvilke mål du ønsker, og en how to measure som viser produktionen, hvordan de skal forstå dine mål. Det gælder både når vi sender mønstre til produktionen, og når produktionen selv laver mønstre.

2Prøver fra produktionen er altid vores kvalitets kontrol.Vi opmåler prøver, når de kommer hjem, for vi beder altid om prøver på vores mønstre og måleskemaer.
Fx vi har lavet et nyt mønster med måleskema, og selvom måleskema er lavet efter et velkendt produktion, så skal vi sikre os at produktionen forstår vores mål. Også selvom vi kender vores produktion, de kan også lave fejl og de kan få nye medarbejdere som kan misforstå.

3. Vi kommunikere visuelt m tegninger, billeder og tekst, og viser hvad vi ønsker frem for, hvad vi ikke vil have.
Fx arbejdstegning, detaljetegninger og how to measure.

Vi bruger how to measure, som viser hvor alle mål skal tages.
Fx viser tegningen, at vi tager længde mål fra højeste skulder pkt.

Vores samarbejde skal opbygges mellem produktion og designer, og mellem designer og mønsterkonstruktør . Når vi lærer hinanden bedre at kende, så ved vi mere og mere hvad du ønsker.


Få gratis 10 lydfiler om blandt andet måleskemaer, hvordan jeg bruger dem og hvordan de hjælper til den bedste pasform.

JA TAK SEND med det samme

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.