Passer vi sammen?

1. Du er veletableret eller nyetableret tøjfirma
2. Du er indforstået med at produktudvikling er en proces.
3. Du er villig til at investere i dine produkters pasform.
4. Pasformen i dine produkter er vigtig for dig.
5. Du er indforstået med at følge dine produkter til dør, og gennemgå de mange arbejdsgange.
6. Du laver dametøj med overraskende snit eller børnetøj.
7. Du ved eller er indstået med at det kræver mere end en skitse at sætte dine ideer i produktion
8. Du har selv produktions kontakt eller ønsker produktions kontakt.
9. Du er passioneret omkring dine ideer og vil ikke blot lave nogle hurtige penge på en t-shirt.

I så fald så er du kommet til det rette sted. Hvis du ligger udenfor ovenstående er du selvfølgelig velkommen her på min blog, i min butik og på mine mailinglist, men du vil nok indimellem føle, at jeg ikke taler direkte til dig, fordi du ikke er min primær målgruppe. Jeg vil gerne skabe win win og have kunder jeg passer sammen med.
Passer vi sammen?

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.