Kører du bil uden kørekort?

Nej selvfølgelig gør du ikke det, og hvad har det også med produktudvikling at gøre?

Hvis du pludselig står overfor nye mål, og ikke ved, hvordan du kommer derhen. Så kan det føles lidt som at køre uden kørekort, og det er forbundet med større risiko end at køre med kørekort.
Har du det sådan i forhold til din produktudvikling og produktion?
Sådan har jeg selv haft det, og får det når jeg bevæger mig på nye veje og mål.

Jeg vil hjælpe dig på vej indenfor tøj udvikling og produktion.

læs mere om rådgivning og sparring.
ELLER KOM MED PÅ MIT “få succes med din produktion” ONLINE KURSUS

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.