slow fashion er en modpol på at alt har skulle gå stærkere og stærkere. Der har været kvantitet frem for kvalitet, fordi modebranchen er blevet presset på prisen.

Nu er der ved at ske en ændring. Nogle forbrugere er ved at få nok af at få stoppet mere og mere tøj ind i deres klædeskabe og finans krisen har også givet os et nyt syn på fortidens overforbrug.
Moden har altid skiftet retning fra lange kjoler til korte kjoler. Stramme bukser til vidde bukser. Det kan også være et bud på at slow fashion er kommet på dags ordnen.

Her kan du se lidt mere om slow fashion og hvordan vi kan praktisere slow fashion, så kan du se mere nedenfor.

Tilmeld cad mini modul her og kom på mailing list

* indicates required


LIKE ALSTRUP PATTERN FB

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.