5 grunde til at lære at lave dine egne børnetøjs mønstre.

Kunne du godt tænke dig at lære at lave dine egne børnemønstre?

Her er 5 grunde til at lære selv at lave børnemønstre.

Mange vil gerne lære at lave deres egne børne mønstre.
1. fordi de gerne vil have større indblik i designprocessen
2. fordi de gerne vil lave deres helt egne mønstre.

3. fordi de gerne vil praktisere slow fashion.

4. fordi de ikke kan lade være, men har brug for nogle grundlæggende principper og bygge mønstre op efter.

5. fordi de har eller drømmer om at lave deres helt egen børnetøj.

Tilmeld cad mini modul her og kom på mailing list

* indicates required


Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Leave a comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.