5 grunde til at lære at lave dine egne børnetøjs mønstre.

Kunne du godt tænke dig at lære at lave dine egne børnemønstre?

Her er 5 grunde til at lære selv at lave børnemønstre.

Mange vil gerne lære at lave jeres egne børne mønstre.
1. fordi i gerne vil have større indblik i designprocessen
2. fordi i gerne vil lave jeres helt egne mønstre.

3. fordi i gerne vil praktisere slow fashion.

4. fordi i ikke kan lade være, men har brug for nogle grundlæggende principper og bygge mønstre op efter.

5. fordi i har eller drømmer om at lave deres helt egen børnetøj.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.