håndgribeligt, meningsfyldt og sammenhæng.

Antrowsky, professor i medicinsk sociologi sagde, at mennesket har behov for meningsfuldhed, begribelighed og sammenhæng.

Igennem teknisk dokumentation bliver drømmende ideer til virkelighed og håndgribeligt.

Fra at være et billede i designerens hoved bliver det målbar, igennem måleskema og How to measure og graduering. Visuelt ved hjælp af arbejdstegning.

Sammenhænge kommer af at alt kommunikation er samlet i et dokument.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.