Hvad er digitizing

Digitizing er at indscanne at papir mønster ind i computeren i cad cam (konstruktionsprogram)

  • Det bruges hvis du vil have gradueret et mønster herhjemme til videresalg.
  • Hvis du gerne vil konstruere selv, men lade en anden overtage og overføre til cad cam og lave efterfølgende tilretning/ graduering (størrelser)
  • Det gør, at du har stor indflydelse på din pasform og bevarer dit mønster DNA.
  • Det bruges også, hvis du har et godt mønster, som du gerne vil bygge videre på.

HØR MERE OM DIGITIZING UFORPLIGTENDE HER:

P.S. Få gratis video om hvordan du opretter abonnement i mit ynglings program padshare

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.