Spørgsmål til Online kurser


Skal jeg være computer geni?

Nej du skal ikke være computer geni. Alt kommer som pdf. og videoer.

Opgaver løses med papir og blyant.

Hvor lang tid tager kurset pr modul?

Du får et modul hver 14. Dag, Efter 2,5 måned har du modtaget hele kurset.

Men du løser opgaverne i dit tempo og kan få løbende feedback.

Kan jeg købe live kurser i stedet for?

Ja det kan du godt. Så koster det blot 600 kr pr time eller klippekort

Kan vi tilmelde os flere på et live hold?

Ja det kan i sagtens.

Hvordan betaler jeg?

Du vælger om du vil betale i rater, eller sparer og betale på en gang. Du betaler over Pay pal, som er ret simpelt at bruge. Du kan også betale med mobilpay.

Kan jeg få en faktura?

ja det kan du sagtens

Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål:…..

Tilmeld cad mini modul her og kom på mailing list

* indicates required


Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.