img_2366-1Når jeg konstruere og designer forsvinder jeg ind mit eget univers. Jeg fordyber mig, og tankemylder og andre gøremål forsvinder i baggrunden. Nu fylder kun opgaven og jeg. Bekymringer går i hig for en stund, og roen breder sig i min krop.

På denne måde bidrager mit arbejde til sundhed.

Derfor er konstruktion og design for mig et frirum, hvor alle mine sanser vækkes på ny. Det er min meditation, min heling.

Antonovsky skriver om sanselighed som sundheds fremmedende.

Læs mere om Antonowsky her

img_2330-2

img_2581-1

Tilmeld cad mini modul her og kom på mailing list

* indicates required


ONLINE KURSUS

3 thoughts on “Det æstetiske land

    1. Han bruger ikke direkte sanselighed, men begriblighed, menningsfuldhed og håndterbarhed. Når vi er i flow, er min point at vi er sanselige og disse 3 faktor er tilstede. Er du uenig eller blot nysgerrig 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.