Cad cam mønstre

Her ser du hvilket cad cam program jeg bruger til at udvikle mønstre på. Jeg drapere også nogengange og overfører derefter mønstre til programmet.

Nogle kunder laver selv deres mønstre og ønsker jeg graduere mønstre til større og mindre størrelser, enten til produktionen eller til snitmønstre som sælges i stofbutikker.

Så lægger jeg papirmønstret ind i programmet og optegner det og graduere det i programmet.

P.S.

img_2581-1

Tilmeld cad mini modul her og kom på mailing list

* indicates required


Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.