Vil du høre om et værktøj som virker?

Nogen af de værktøjer som har optimeret mine arbejdsgange er guides og skabeloner:

Her er en liste over mine ynglings guides:

PDF og excel med

  • sketch side,
  • comments side
  • måleskema side
  • detalje side
  • graduerings side

lige til at udfylde og holde din dokumentation samlet. Alle aftaler noteret i comments og dokumenteres med tegninger og fotos til dine samarbejdspartner. Øverst til indsættes dit Logo)

måleskema

Disse værktøjer kan du også få endnu mere indblik i på online kursus:

Dette online kursus er bygget op omkring den teknisk dokumentation jeg har brugt i branchen i 10 år og som jeg ved virker og skaber den rette struktur til at undgå 80% af alle misforståelser.

Det er både til dig som får lavet eller selv laver mønstre herhjemme, men også for dig som får produceret i udlandet.

Struktur skaber rutiner, ensartethed og sparer os tid.

Ensartethed er noget de fleste kunder efterspørger i branchen, måske er du en af dem, der gerne vil have at dine kunder kan regne med dine størrelser, hvad enten du laver snit mønstre eller producere tøj.

VIL DU MERE VIDEN OM “FÅ SUCCES MED DIN TØJPRODUKTION”

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.