Billeder af how to measure

Det tager lang tid at opbygge en how to measure fra bunden af, og samtidig mener jeg det er en stor gevinst for designer og produktion, fordi det i den grad optimere kommunikationen.

Kunder oplever så godt som ingen spørgsmål fra produktionen afgående mål i målskemaet, når måleskemaer er opbygget efter how to measure. Det giver design afdelinger mere tid til at fordybe sig i den nye kollektion uden hele tiden at blive afbrudt, og det sikre størrelserne og langt bedre pasform, fordi der ikke sker så mange misforståelser og produktionen ikke skal gætte sig frem til måltagningen.

Måltagning kan nu også lettere uddelegeres til en assistent, fordi måltagningen nu lige er til at gå til.

Lav måleskemaer som indeholder de nødvendige mål med denne measurement list. 

Du får samtidig som mange andre mit nyhedsmail….

* indicates required


 Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.