Fra håndtegnet mønster til snitmønster.

En kunde henvendte sig med sit håndtegnet mønstre, som hun gerne ville have lavet i flere størrelser.

Jeg scannede mønstret ind i mit cadcam program, spurgte ind til hendes målgruppe, og fandt frem til de rigtige størrelser for hendes målgruppe.

Jeg rentegnede og lavede rettelser.

Hun fik mønstre printet, som nu kunne bruges til videre salg eller opsyning hjemme eller i produktionen.

Sammen med mønstre fik hun gradueret måleskema til egen kontrol opmåling af prøver.

Hun havde mulighed for at få lavet rettelser på mønstret.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.