Chanel startede fra nul.

I filmen Coco før Chanel følger vi Cocos kamp for at overleve og udleve hendes designer drømme. Indimellem når jeg får kundehenvendelser, så minder det mig om cocos kamp for Chanel. Både når kunder og jeg selv ikke tør investere i drømmen og når vi godt tør.

Havde Coco ikke skabt de rigtige kontakter, turde lave hendes egne dragter som stred imod 1910ernes lange kjoler, så havde der måske aldrig kommet nogen Chanel.

Det ville have været et stort tab, vi kan ikke alle ende som Chanel, men vi kan prøve og bruge hende som inspirator, når det føles som om det ikke nytter noget, at det ikke vil lykkedes.

Stil dig Selv dette spørgsmål: hvad ville Coco have gjort?

Se trailer

 

Få tilretningsguiden, så designs kommer til at sidde lige i skabet.

Tilretnings guiden indeholder den rækkefølge jeg tilretter i for at få den bedste tilretning. Jeg har samlet denne guide, efter utallige tilretninger igennem tiden i modebranchen.

Guiden er en pdf, som du kan downloade og bruge til dine fremtidige symønstre

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.