Test : hvilken type designer/ iværksætter er du?

A: den utålmodig:

Du har en masse ideer, som du gerne vil have ud i verden hurtigst muligt. Du glæder dig så meget, at du glemmer at nyde rejsen derhen. Du søger kick fiks, så du hurtigt kan komme i mål og skabe nye resultater. Du orker ikke de lange arbejdsgange.

B: den perfektionistiske

Du elsker hver en detalje i dine produkter og ideer, og du vil have at kvalitet og pasform er ikke mindre end perfekt. Du bliver ved og ved med at rette til, og synes måske aldrig det bliver godt nok.

Perfect the enemy of done , citat Dorte lytje

C: den nydende

Du nyder rejsen og kan godt lide at dine produkter er gode og pasform i orden. Du ved ting tager tid og søger arbejdsgange som skaber flow. Du elsker flow i produktudvikling og har tålmodighed og realistiske forventninger til dine produkter. Du ved at ROM ikke blev bygget på en gang. Du elsker at optimere og benytte arbejdsgange som fungere.

Få metervareguide listen

Undgå at kassere dine projekter pga. forkert metervarevalg.
Til dig som syer og evt. selv designer
Klik på tilmeld dig her
⇩⇩⇩

Du får samtidig mail fra Alstrup Pattern.

 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.