Test : hvilken type designer/ iværksætter er du?

produktudvikling

A: den utålmodig:

Du har en masse ideer, som du gerne vil have ud i verden hurtigst muligt. Du glæder dig så meget, at du glemmer at nyde rejsen derhen. Du søger kick fiks, så du hurtigt kan komme i mål og skabe nye resultater. Du orker ikke de lange arbejdsgange, og lange processer.

MODUL 1: ARBEJDSTEGNINGEN

I dette modul gennemgår vi arbejdstegninger, og hvordan vi tegner gode arbejdstegninger som produktionen bruger til at sy og lave mønstre efter. Produktionen læser mange detaljer på denne tegning, og en tegning fortæller langt mere end ord.

Tilmeld dig min nyhedsmail og for 0 kr ADGANG TIL MODUL 1: Sådan tegner du arbejdstegninger trin for trin

Få gratis MODUL 1 fra kurset “Få succes med din produktion”

* indicates requiredLæs jeg en ide som bare skal sættes i produktion

B: den perfektionistiske

Du elsker hver en detalje i dine produkter og ideer, og du vil have at kvalitet og pasform er ikke mindre end perfekt. Du bliver ved og ved med at rette til, og synes måske aldrig det bliver godt nok.

Perfect the enemy of done , citat Dorte lytje

C: den nydende

Du nyder rejsen og kan godt lide at dine produkter er gode og pasform i orden. Du ved ting tager tid og søger arbejdsgange som skaber flow. Du elsker flow i produktudvikling og har tålmodighed og realistiske forventninger til dine produkter. Du ved at ROM ikke blev bygget på en gang. Du elsker at optimere og benytte arbejdsgange som fungere.


Vil du have 10 hemmeligheder fra branchen som lydfiler?

VIL DU MERE VIDEN OM “FÅ SUCCES MED DIN TØJPRODUKTION”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.