Vil du have en af mine hemmeligheder?

Jeg bruger rigtig meget reference styles, når jeg skal konstruere nye styles.

Det gør jeg, for at slippe for at starte helt fra bunden hver eneste gang. Når mine kunder kommer med reference styles til mig, så kan jeg bare tage udgangspunkt i den.

Det giver os mulighed for at kommunikere visuelt, og det sparer mig en masse tid.

Når en kunde kommer til mig med en ny opgave, så beder jeg dem om at finde en style, der ligger så tæt op af det ønsket produkt.

Den skal helst være i samme materiale eller i hvert fald i noget materiale der ligger tæt på det er det ønsket materiale.

Få 10 fitting bud som lydfiler, samtidig får du min nyhedsmail, nyheder, tilbud og tips til solo designer. Du kan afmelde dig når som helst igen.

* indicates required

View previous campaigns.

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.