Sådan finder du din reference style…

En reference style er et stykke som ligger så tæt på den pasform du ønsker din nye pasform i som muligt.

Der kan sagtens være flere prøver eller reference styles til et mønster. Det kan være en style som har den rette pasform i bukser og lommer fra en anden style.

Det er vigtigt at tøjet/stylen er syet i noget stof som minder om det stof, som du ønsker dit nye design i. Stoffet har indflydelse på pasformen. En buks syet i to forskellige slags stof kan sidde forskelligt, og skal tilrettes forskelligt….

Reference stylen skal helst også have samme størrelse, som du ønsker dit mønster / design i. Hvis du har brug for første størrelse i str 36, så find en reference styles i denne størrelse.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.