Q&A: 1:1 session

Hvad kan 1:1 session og klippekort bruges til?

  • Du kan få sparring omkring dine ideer og viden fra ide til færdig production.
  • Du kan få video sparring og undervisning på udvikling af dine produkter i cadcam.

  • Du kan få udviklet teknisk dokumentation: Arbejdstegning, måleskemaer, mønstre, graduering, tilretning, og kommunikation med produktionen, så du undgår produktionsfælder.

 

  • Du kan få sat dine egen lille kollektion i produktion, start med uforpligtende prøver.

Klippekortet kan gemmes, og resten bruges senere.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.