Mine erfaringer med at tegne mønstre på computeren…

Jeg har brugt tegne programmet pad system siden 2004, hvor jeg tog et kursus i det. Derefter blev jeg så begejstret, at jeg valgte at inverstere 15000kr i det.

Bare rolig det koster det ikke i dag, hvis du abonnere på det. I dag kan du abonnere på det for kun 45$ om måneden, men så får du også den nyeste version, som hele tiden er opdateret. 

Det vil sige jeg har arbejdet med dette program siden 2004. Det har givet mig en masse erfaring med programmet, og jeg lærer stadig nye fif, i takt med at programmet hele tiden udvikles og forbedres.

Når det er sagt, så synes jeg programmet er meget brugervenlig. 

Jeg bruger programmet til at tegne nye mønstre fra bunden, og når jeg skal videreudvikle gamle mønstre.

Jeg bruger tegne programmet, når jeg skal lægge papir mønstre ind i programmet, og graduere det i forskellige størrelser, eller når jeg skal rentegne eller videreudvikle på et papir symønster.

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.