Bliv klædt på til din næste kollektion

Er du også i tvivl om hvilken rækkefølge du skal gøre tingene i, hvis du skal udvikle en kollektion?

Jeg har gennemført utallige produktioner siden 2003, hvor jeg afsluttede min uddannelse på TEKO i Herning og tog toget til København, for at starte i mit første job i modebranchen.

Kunder kommer til mig med deres ideer. Ideer som alle fortjener at blive til virkelighed.

Jeg starter med at få skitser og tøj som har en pasform som ligger tæt på dit ønsket design.

Udfra dette tegner jeg arbejdstegninger, som du godkender.

Vi snakker om vi skal producere udfra måleskema eller mønstre?

Mønstre giver større indflydelse på pasformen og tilretning, men er dyre end måleskemaer.

Måleskemaer kan bruges til at holde styr på pasformen i tøjproduktionen. Produktionen kan udarbejde mønstre udfra mål fra måleskemaet. Det er langt billigere, men du har mindre indflydelse på pasformen.

Tjek 1:1 session og work togetherforløb. 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.