Kan du lave en GOT certificeret produktion på et mindre budget?


Jeg har ikke kontakt til en GOT certificeret produktion.

Men jeg bruger en produktion, hvor du kan levere Got certificeret metervarer til. De har også leveret flyverdragter til mig.

 

Jeg vil klart anbefale dig at få lavet måleskemaer også til dine prototyper, for at spare penge på produktudviklingen.

Har du produktions færdige mønstre? Ellers kan jeg hjælpe med det.

Hvor mange stk skal du have lavet produceret?

Så kan jeg forhøre mig.

Jeg har også et indlæg, som du måske kan bruge:

https://alstruppattern.com/2014/02/13/har-du-en-ide-som-bare-skal-saettes-i-produktion/

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.