En GOT certificeret tøjproduktion på et mindre budget

Jeg har ikke kontakt til en GOT certificeret produktion.

Men jeg bruger en produktion, hvor du kan levere Got certificeret metervarer til.

En CMT (Cut, make, trim) produktion skal du selv levere metervare til. De kan ikke finde det til dig som visse andre produktionsformer.

Det har den store fordel, at vi kan finde GOT certificeret metervare, som er en af den mest økologiske certificering.

Det er rigtig dyrt for produktioner at blive certificeret, derfor har de små producenter, som er gode til de små ordre, sjælden penge til certificering, men levere vi GOT certificeret metervare til produktionen, så er materialet i det mindste GOT certificeret.

 

Udgivet af

Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor i Jægerspris med min mand, datter og og søn.