Så nu er det snart tid til året summerschool. Vi starter 1. Juli

Skal du også være med i årets summerschool i år?

Du kan også være med til at bestemme hvad summerschool skal indeholde i år, skriv i kommentar.

Der vil blandt andet være GIVE AWAY blandt mine produkter ved lodtrækning fra nyhedsliste .

Kom med her og få og nyhedsmail.

Published by Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.